Welkom Bedrijfsadministratie Belastingadviezen Contact

De administratie is in feite het kloppend hart van uw bedrijf en bevat een schat aan gegevens. Toch wordt de administratie in de praktijk vaak alleen gezien als noodzakelijke bron voor belastingaangiftes. Door een doelmatige inrichting van uw administratie kan deze echter dienen als leidraad voor strategische beslissingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan investeringen, logistieke expansie, personeelsuitbreiding, reserveringen, budgetbepalingen etc.

Administratiekantoor Misericorde zorgt ervoor dat uw bedrijfsadministratie optimaal is ingericht en duidelijke inzichten verschaft over de financiƫle en fiscale voortgang van uw onderneming. Uw administratie kan worden bijgehouden per maand, kwartaal of jaar; al naar gelang de aangifte-verplichting van uw bedrijf. Aan het einde van elk boekjaar verzorgt Administratiekantoor Misericorde een helder en overzichtelijk jaarrapport, dat aan alle wettelijke eisen en persoonlijke wensen voldoet.

Uiteraard wordt elk jaarrapport grondig met u besproken en worden de voor u meest belangrijke zaken inzichtelijk gemaakt.

Bedrijfsadviezen
Het voeren van een bedrijf is een zeer dynamische aangelegenheid. Omstandigheden veranderen, nieuwe vragen roepen zich op, belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Een onderneming starten, bedrijfsuitbreiding, personeelsvraagstukken, het kiezen van de beste ondernemingsvorm, belangrijke investeringen, een vestiging beginnen in het buitenland.

Het zijn slechts enkele van de vele vraagstukken waarmee u zich als ondernemer ziet geconfronteerd. Administratiekantoor Misericorde is een partner die u bij alle vraagstukken met raad en daad terzijde staat.

 

 

Misericordestraat 31c | 6211 XH Maastricht | T 06-546 140 49